Darovi za žene - ideje za darove (savjeti) za nju: TOP #20 savjeta

Darovi za žene - ideje za darove (savjeti) za nju: TOP #20 savjeta​. Nemate ideje za rođendan, Božić?? Najbolji darovi za vašu majku, djevojku, prijateljicu, ženu - originalna inspiracija za poklon za vas.

Nudimo vam savjete za darove koji su za sve žene, samo trebate odabrati koji bi vam najviše odgovarao i možete razveseliti u bilo koje doba godine. Znate... želite odabrati poklon za ženu , ali ne znate kako to učiniti. Hoće li biti zadovoljna? Hoće li joj se svidjeti? Gdje dobiti ideje? Mi ćemo vam malo pomoći u tome, odaberite iz naše ponude darova za žene , evo naših savjeta.

Prepustite se inspiraciji i možda vam naši savjeti za darove za žene pomognu da pronađete prave darove za ženu, dar za majku, dar za sestru, ili dar za baku ili samo za zabavu. Poklonite prekrasan poklon kao rođendanski dar za ženu, božićni dar za ženu, dar za djevojku, poklon za Valentinovo za ženu, šaljive darove za ženu ili kao dar mami za Božić. Za beznadežne muževe imamo prijedloge kako odabrati dar za ženu, očajni ljubavnik može odabrati dar za djevojku iz naših savjeta. Ili kad se bliže rođendani ili imendani, morate razmisliti kako odabrati poklone za žene za rođendane , pa pokušajte odabrati dar za ženu za 30. rođendan, dar za ženu za 40. rođendan ili poklon za ženu za 50. rođendan iz naših savjeta.

Na primjer, drvena zidna mapa izvrstan je dar za jubilej kao poklon ženi za 50. rođendan, ili su grijane stvari dobra ideja za prigodan i zahvalan poklon za 60. rođendan mame ili kao poklon baki . I naravno, originalan, univerzalan, a ujedno i luksuzan poklon za mamu ili kao poklon za sestru je npr. luksuzni USB ključ kao komad nakita , možete birati između različitih varijanti. I digitalni WiFi okvir za fotografije , tako da može biti odlična ideja za poklon ženi , kao dar majci od djece ili kao dar ženama za Božić , jer Božić je blagdan radosti, mira i obitelji , a onda se za Božić poklanjaju darovi za žene i nadamo se da će vam naš savjet za dar za ženu pomoći da odaberete pravi poklon za ženu.

darovi za žene

#TOP 1 poklon 24K zlatna ruža - savršen poklon za ženu (djevojku, ženu)

poklon za ženu (djevojku, ženu)

Zlatna ruža, jedinstvena i vječna , poput ljubavi! Bilo za rođendan, ili kao dar za godišnjicu braka , dar za godišnjicu za žene, ili samo iz ljubavi prema svojoj voljenoj polovici, djevojci, dečku, supruzi , zašto ne počastiti voljenu osobu savršenim romantičnim poklonom ? Ova pojedinačna živa zlatna ruža umočena je u 24 karatno zlato, istaknut će vašu ljubav i oduševiti drugu osobu ili ženu u vašem životu. Elegantno izrađena zlatna ruža izgleda lijepo i realistično. Iako će žive ruže uvenuti i osušiti se, ova prava ruža umočena u 24k zlato trajat će zauvijek i prikladna je počast vašoj ljubavi jedno prema drugome. Vječna ruža - nikad ne vene i ne treba vodu, zaista romantičan poklon koji će svakoga oduševiti, savršen kao poklon za Valentinovo.

#TOP 2 poklon Buket medvjedića - što kupiti, poklon ženi, prijateljici, djevojci za rođendan/godišnjicu

darovi za ženu, kćer, majku, suprugu, ljubavnicu
Lijep i elegantan poklon za svaku ženu - slatki buket pun medvjedića. Takav dar nikoga neće razočarati, jer nezaboravan izraz oduševljenja i iznenađenja je vrijedan toga, medvjedići će oduševiti ne samo ženu, baku ili majku, već i kćer, unuku ili malu sestru. Mali medvjedići imaju prekrasne krune na glavi koje izgledaju luksuzno . Savršenstvo buketa nadopunjuju lijepo, elegantno pakiranje i poklon kutija uz koju više nećete morati brinuti u što ćete zamotati buket. Buket s medvjedićima sigurno će se svidjeti i ako nije sastavljen od cvijeće, izmamit će vam osmijeh na lice :)

#3 poklon Staklena šalica PENIS - veseli, šaljivi poklon za ženu - prijateljicu, djevojku, sestru

veseli, šaljivi poklon za ženu - prijateljicu, djevojku, sestru

A ovaj šaljivi UNISEX poklon dodajemo kao naš savjet za poklon za djevojke ili žene i treba ga uzeti s oprezom :) Ova šalica je prikladna za one koji stvari shvaćaju lako i razumiju pikantnu šalu u obliku erotskog poklona , ​​koji posebno je pogodan za zabavu, djevojačku večer, vjenčanje after party ili kao poklon za Valentinovo ili privatnu zabavu u dvoje. Učinite svoju zabavu nezaboravnim iskustvom uz veselu koktel čašu u obliku penisa. Osvježite čašu pićima raznih boja ili je ukrasite slamkom i zabava je savršena. Izvrstan za deserte, koktele, vino i ostala pića. Ova smiješna šalica u obliku penisa je početak zabave. Originalan način da začinite zabavu ili opustite sjajnu i veselu zabavu.

#TOP 4 poklon Luksuzni USB ključ - nakit kao lijep poklon za ženu

darovi za žene
Stoga je ovaj ekskluzivni USB stick za nakit nedvojbeno jedna od najboljih ideja za darivanje žena . Lijepo i precizno izrađen komad nakita koji krije 16 GB prostora za pohranu filmova, fotografija i dokumenata. Ovim poklonom ne možete ništa pokvariti kada ga poklanjate bilo kojoj ženi, čak će i male školarke dočekati priliku da se istaknu, a ujedno nakit mogu koristiti kao USB ključ. Ovaj poklon je prikladan za sve žene , pa i za mame ili bake, jer čak i ako ne znaju koristiti USB ključ ili nisu stručnjak za računalo, nema veze... jer to je prekrasan komad nakita i ugodit će svakoj ženi. Luksuzni USB ključ preporučamo kao komad nakita kao TOP 1 poklon, jer je pogodan i kao poklon za Valentinovo , dar ljubavi, svakako spada među darove za Božić i kao rođendanski poklon za djevojka, sestra, majka ili baka , jednostavno za svaku ženu :)

#TOP 5 HIPPSY remen - poklon koji je i zaštitnički i duhovit

poklon ženi za 40poklon za ženuPokloni za žene
Čujete li stalno svoju partnericu kako se žali da joj je hladno u donjem dijelu leđa? I još uvijek ne sluša vaše riječi da bi trebala staviti barem trenirku oko struka, zar ne? Riješite to ovim poklonom za Valentinovo ili rođendan! Ovaj moderan dodatak, a ujedno i koristan univerzalni poklon za žene - Hippsy grijaći remen , svakako će rado dočekati svaku ženu. Dakle, ovim poklonom nećete ništa pokvariti, naprotiv, vaša voljena će biti zadovoljna što se brinete za njezino zdravlje, a cijenit će i to što je ovaj poklon čak i u elegantnoj boji. U našoj e-trgovini nudimo Hippsy grijač za struk od veličina XS do XXL iu raznim varijantama boja, ovaj moderan dodatak odjevnoj kombinaciji izvrstan je dar za žene. Hippsy - dobra stvar je novi grijač za donji dio leđa koji će zaštititi bubrege i križa tijekom hladnijih dana.

#TOP 6 poklon EMS stimulator - dar čvrstim ženskim oblicima

poklon za djevojku

EMS Stimulator za oblikovanje bokova i čvrste stražnjice koji će vam pomoći da ojačate kritične ženske dijelove. Ovaj sjajan dar za ženu, poklon za ženu ili djevojku je pomoćno sredstvo za vježbanje koje možete koristiti gdje god želite. U uredu, kod kuće, dok radite u vrtu. Sakrijete EMS stimulator ispod odjeće i nitko neće imati pojma da radite na lijepim ženskim oblinama. Poklon ženi, na primjer, za 30. rođendan , koji će pomoći u jačanju kritičnih ženskih dijelova. Drage dame! Učvrstite svoju stražnjicu, suzite bokove i konačno se počastite manjom obućom o kojoj ste tako dugo sanjali. Ugodit ćete ne samo sebi nego i muškim očima ;)

#TOP 7 poklon Rejuvenating LED photon maska ​​- poklon za nju - za regeneraciju i vitalnost kože

ideja za savjet za dar za ženu
Tražite li eliksir mladosti? Želite li biti, kako kažu, vječno lijepi i mladi? Imate umornu, blijedu, beživotnu kožu i trebate je posvijetliti i oživjeti? Pa, ne oklijevajte i isprobajte ovaj dar za svoju ženu, djevojku ili majku - pomlađujuću LED fotonsku masku za lice. Maska za lice - LED tehnologija Photorejuvenation za regeneraciju i pomlađivanje kože je novo i revolucionarno rješenje u njezi kože, vrata i dekoltea. Maska za lice s LED-om je revolucionarno rješenje za probleme s aknama. Prikladan poklon i za Valentinovo, za rođendane za žene, za sestru ili za ženu stariju od 50 godina kojoj će ovakva zgodna njega kože svakako dobro doći, pogotovo kada ne mora ići u kozmetički salon, već se uljepša jednostavno u udobnost vlastitog doma.

#TOP 8 poklon Grijaći pojas za donji dio leđa - za opuštanje ukočenih mišića i bolova

poklon za baku baku ženu

Ovaj grijaći pojas je lagan i prenosiv , što ga čini super prikladnim za planinarenje, sport ili samo svakodnevnu upotrebu. Izvrsna ideja za savjet za poklon za ženu. Grijaći pojas nezamjenjiv je suputnik u hladnim zimskim danima, kada se udobno smjestimo u fotelju ispred televizora ispijajući topli čaj, a pritom osjećamo ugodnu toplinu infracrvenog grijaćeg pojasa. Pojas proizvodi infracrvene valne duljine pri stvaranju topline, koje ljudsko tijelo lako apsorbira, potiče cirkulaciju krvi, jača imunološki sustav. Vruća terapija za ublažavanje bolova, ugrađena grijaća ploča pruža ultrakompaktnu toplinu za bolove u leđima, bolove u mišićima, zglobove i ozljede. Ovaj grijač za donji dio leđa svakako je jedan od rođendanskih ili božićnih poklona za žene.

#TOP 9 poklon LANGIE - Džepni glasovni prevoditelj 53 jezika - poklon za svaku ženu

poklon za mamu majku žene tetu
Odmor na moru, putovanje u inozemstvo , poslovno putovanje ili šoping u susjedne zemlje, trčanje po robnim kućama, moda i novi gadgeti... Znate li ženu kojoj se to ne bi svidjelo? :) Mi ne. I zato možete pokloniti ovaj poklon za ženu, koji će ženama dodatno olakšati i ne samo da imaju savršeno iskustvo kupnje, već i da se bez ikakvih muka mogu super dogovoriti u inozemstvu! Ovaj elektronički glasovni prevoditelj LANGIE može prevesti nevjerojatna 53 jezika . Samo ga ponesite sa sobom u džep i onda recite što trebate prevesti, i to je to. Univerzalan poklon za svaku ženu.

#TOP10 poklon Drvena karta na zidu - karta kao slika, univerzalan poklon za žene

darovi za žene savjet za ideje za darove

Jedan od zaista originalnih poklona ženi, primjerice za rođendan, je drvena zidna mapa koja će oduševiti svojom jedinstvenom i kvalitetnom izradom. Svaki pojedini komad je ručno izrađen, pri čemu se doista pazilo na svaki detalj. Možete birati između različitih veličina od 100cm x 60cm do 300cm x 175cm i različitih boja drva. Cjelokupna putna karta na zidu sastoji se od nekoliko drvenih dijelova koji se mogu međusobno točno spojiti u milimetar, a u paketu ćete pronaći sve što vam je potrebno za montažu. To je kao jednostavna zagonetka. Ovaj dizajnerski komad interijera izvrstan je dar za ženu koja voli putovati i istraživati ​​prekrasna mjesta na Zemlji. Originalan i luksuzan poklon za ženu za Božić ili neki drugi blagdan kao dodatak domu, tvrtki ili poslu.

#TOP 11 poklon digitalni WiFi okvir za fotografije - podijelite svoja jedinstvena iskustva i fotografije na mreži

poklon za mamu majku baku

Zamislite prekrasnu priliku za dijeljenje prekrasnih slika sa svojim prijateljima iz bilo kojeg dijela svijeta. Digitalni WiFi okvir za fotografije izvrstan je kao ideja za poklon ženi, baki ili majci. Digitalni okvir za fotografije s WiFi 10,1" s 8 GB memorije - slanje fotografija online i ekran osjetljiv na dodir dolazi s funkcijom dijeljenja fotografija izravno s vašeg mobilnog telefona putem aplikacije Frameo. Okvir za fotografije prekrasan je dar za majku koja će imati do -ažurne fotografije njezine djece ili unučadi odmah s odmora, putovanja ili direktno iz obiteljskog doma, jer fotografije i opise možete poslati direktno u okvir.Digitalni okvir za fotografije dar je za žene ali i za cijelu obitelj .

#TOP 12 poklon EMS mišićni stimulator - poklon koji će pomoći u oblikovanju figure

poklon za djevojku
Mišićni stimulator kao poklon za Božić ili kao dar djevojci ili sestri razveselit će ne samo ljubitelje aktivnog fitnesa, već i sve žene koje u ovo užurbano vrijeme nemaju vremena za odlazak u fitness centar. I zato je ovaj uređaj prikladan kao savjet za poklon ženama . Velika prednost ovog mišića za oblikovanje mišića je to što je potpuno bez napora, samo uključite uređaj za oblikovanje mišića i opustite se. Dovoljno je uz zdrav način života koristiti aparat za oblikovanje mišića samo 30 minuta dnevno tijekom 3 mjeseca i rezultati će se pojaviti. A body shaper kao poklon supruzi ili kolegici za rođendan savršeno će poslužiti za vježbanje i uljepšavanje figure posebno u lošim vremenskim uvjetima, kada žena ne želi trenirati u teretani, pa je nevjerojatno zgodno pustiti uređaj radi za nas i potpuno bez napora :)

#TOP 13 4u1 ultrazvučni uređaj za pomlađivanje - poklon ljepote za svaku ženu (suprugu, majku, baku)

dar ljepote za svaku ženu, ženu, majku, baku

Ultrazvučni uređaj 4 u 1 za pomlađivanje kože lica - ovo je koristan poklon za svaku ženu (suprugu, majku, baku). U današnje vrijeme žene su zaokupljene poslom i obitelji te su gotovo stalno pod stresom, zbog čega će ovakav multifunkcionalni poklon za njegu kože i opuštanje lica biti kao da se vaša slatka polovica počastila wellnessom ili kozmetičkim salonom, no u udobnost njenog doma :) Ovaj kozmetički uređaj za bore donosi savršenu njegu kože. Bez potrebe za kupnjom različitih uređaja za pojedine funkcije, pomoći će u rješavanju svih problema s kožom. Rezultat je smanjenje finih bora i poboljšanje kontura lica, čime se poboljšava cjelokupni izgled kože, podupire cirkulaciju napetosti u dubini kože, čime se povećava aktivnost kolagena i poboljšava elastičnost kože .

#TOP 14 poklon Ultrazvučni masažer 7 u 1 - poklon ženama za oblikovanje figure

ideje za darove za žene
7 u 1 ultrazvučni galvanski Photon EMS masažer za mršavljenje. Ovaj uređaj je dobra ideja za poklon za žene, ima 7 funkcija , kao što su masaža tijela, infracrvena toplinska terapija , galvansko uljepšavanje, anticelulitni učinak, fotonsko pomlađivanje, mršavljenje tijela i zatezanje kože. To je učinkovit ultrazvučni masažer za uljepšavanje lica i tijela, pomlađivanje kože i ima mini i moderan izgled, praktičan za nošenje i jednostavan za korištenje. Multifunkcionalni masažer kao poklon ženi za 50. rođendan ili kao poklon majci, medicinskoj sestri ili djevojci.

#TOP 15 poklon Sleepphones slušalica za spavanje - za ugodan san i opuštanje

poklon za sestru, najbolju prijateljicu

Želite roditeljima, mužu, ženi ili svojoj djeci darovati ugodan, au isto vrijeme i koristan božićni poklon? Onda su ovi telefoni za spavanje pravi izbor! Nema ništa ugodnije od mirnog sna, a još je bolje ako zaspite uz tihe melodije u slušalicama koje odaberete, tako da vam u ušima svira omiljena glazba. Naravno, ne morate ih koristiti samo da biste zaspali, možete ih slušati i dok učite ili se opuštate. Samo stavite ovu traku za glavu od flisa , povežite MP3 player, Walkman ili iPod , udobno se smjestite ili legnite i opustite se :)

#TOP 16 poklon Antigravitacijski levitirajući globus - moderan dodatak interijeru

rođendanski poklon za ženu
Tako da ovaj globus svakako spada među savjete za poklone za žene , jer se savršeno uklapa u bilo koje mjesto, bilo u dnevnoj sobi, gdje će svaka žena zasigurno cijeniti moderan i cool izgled globusa, ili je pogodan i za zahtjevnije žene koje vole zanimljive dodatke za ured ili u modernom kućanstvu. Lebdeći globus svijeta ne samo da lebdi iznad baze, već se i okreće kada se upali, pa svojom opremom savršeno pojačava cool efekt. Poklon za mamu ? Svakako da, pogotovo ako voli čitati, jer baza globusa može biti i enciklopedija, a time se pojačava intelektualni dojam. Poklon ženi za 30., 40. ili 50. rođendan ? Naravno! Uostalom, to je nevjerojatna kombinacija umjetnosti, intelekta i visoke tehnologije u jednom. Savršen je dodatak uredu, kući, stanu ili vikendici , na primjer, izvrsno će izgledati u sobi s kaminom i knjižnicom!  

#TOP 17 poklon Grijane stvari za tijelo - poklon koji grije posebno po hladnom vremenu

božićni poklon za mamu majku baku

Je li vani hladno ili je vrijeme sve hladnije? Dakle, dovoljno je zagrijati se. A može se raditi i na poseban način, upravo na onim dijelovima tijela koje trebate zagrijati. Idealan poklon za žene, jer je toliko univerzalan da će ga svaka žena pozdraviti. Grijane stvari za tijelo, na primjer i grijani ulošci za cipele. To je osjećaj kada hodate ulicom, vani je ledeno hladno, a noge su vam tople. Nevjerojatno... Ili grijane rukavice, čarape, rukave ili grijač za donji dio leđa - to je izvrstan poklon za mamu , sestru, djevojku ili baku. S ovim sjajnim poklonom za Božić ili rođendan bit će vam toplo čak i ako je vani hladno.

#TOP 18 poklonKaraoke party mikrofoni - izvrstan poklon za karaoke zabavu

originalni šaljivi poklon za prijateljicu

Upravo ovih dana živimo u kaotičnom vremenu i nemamo pojma kada pronaći vremena za zabavu, ples ili slavlje, pa napravimo disko kod kuće uz ovaj poklon za cijelu obitelj . Karaoke bluetooth mikrofon je savršen poklon za žene , koji će nasmijati ili rasplakati sve - sve dok je pjevačka izvedba toliko zadivljujuća da sve impresionira, ili naprotiv, toliko strašna da im dođe da plaču :) Probajte pjevati poznate pjesme i čekati odgovor gledatelja. I da se vaša obitelj valja po podu od smijeha? Pa što? Uostalom, svatko treba zabavu. A ovaj sjajan poklon za ženu, majku ili sestru, ili za posao kao poklon kolegici, sigurno će donijeti puno zabave i napraviti pravu zabavu :)

#TOP 19 poklon Magnetne kuglice - NEOCUBE - idealan poklon za svaku ženu

poklon za sestru sestru prijateljicu djecu

NEOCUBE magnetne kuglice kao poklon ženama i ne samo njima - Idealan poklon za Vas ili Vaše najdraže. Ovaj sjajan opuštajući dar za žene, na primjer, također za Valentinovo , ili za rođendan za majku ili ženu . Magnetne kuglice potiču kreativnost i prostornu imaginaciju, otklanjaju napetost i stres te su pogodne za trenutke opuštanja, jačaju koncentraciju i vježbaju pokretljivost prstiju i motoriku. Jednostavno divan savjet za savršen dar za ženu za zabavu i oslobađanje od stresa, s kojim nećete ništa pokvariti ako ga poklanjate za rođendan ili godišnjicu života, kao dar za 30. ili čak 60. godišnjicu : )

#TOP 20 poklon Svjetleće LED cipele - poklon s kojim ćete sigurno zablistati na svakoj zabavi

poklon ženi za 30. 20. 18. rođendan

Poklonite ženi ovaj cool dar - ove elegantne LED svjetleće cipele s raznobojnim LED potplatom s kojima će svatko zablistati na zabavi ili u svakodnevnom nošenju. Ovaj moderan gadget izvrstan je dar za ženu, bilo za Božić ili rođendan . A posebno će mlade generacije cijeniti to što tenisice imaju kontrolu različitih boja, pa čak i LED diode u boji reagiraju na ritam glazbe. LED svjetleće tenisice - cool poklon ne samo za mlade, one spadaju u originalne poklone za žene, kao poklon za Valentinovo ili za rođendan.

#21 poklon uredski kožni set - luksuzan poklon za modernu ženu

poklon za modernu ženu luksuzan ozbiljan poklon

Ovaj jedinstveni , visokokvalitetni uredski SET za radni stol posebno je prikladan za ženu poduzetnicu, a učinit će vaš ured potpuno drugačijim mjestom. Maksimalna reprezentativnost zajamčena je korištenjem najkvalitetnijih materijala - umjetne kože. Svi proizvodi iz ove kategorije izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi su ručno šivani i pošteno obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn crne kože s bijelim šavovima izgleda iznimno elegantno. I zato je takav poklon potpuni užitak za svaku modernu ženu i naglasit će njezinu neovisnost i slobodnu volju.

Sve to i još mnogo toga možete pronaći u e-shopu https://www.cool-mania.hr