Darovi za muškarce - ideje za darove (savjeti) za njega: TOP #20 savjeta

Pokloni za muškarce - ideje za darove (savjeti) za njega: TOP #20 savjeta. Nemate ideje za rođendan, Božić?? Najbolji darovi za vašeg oca, dečka, prijatelja, muža - originalna inspiracija za poklon za vas.

Muškarce često nazivaju da su kao vječna djeca. Nije bitno je li to muž, dečko, brat, prijatelj, otac ili djed. Svatko od njih treba imati svoje "muško vrijeme", bez kojeg bi bilo vrlo teško zamisliti svoj život. Neki su takozvani auto entuzijasti, drugi su, pak, glazbenici ili strastveni putnici. Prilikom odabira pravog poklona za muškarca, važno je da svog primatelja poznajete što bolje. Znate li što on radi? Koji su mu hobiji i što mu obično izmami osmijeh na lice? U tom slučaju bit će vam vrlo lako odabrati idealan poklon za muškarca, poklon za oca, poklon za prijatelja, poklon za dečka ili poklon za muža.

No, ako vam je odabir dara stresna stvar, lista naših TOP 20 savjeta za darivanje među kojima ćete sigurno birati sigurno će vam pomoći u donošenju odluke. Imamo sjajne savjete za darove za prijatelja , darove za muškarce u autu , razne smiješne darove za muškarce , kao i darove za muškarce za Božić. Vrlo su male šanse da muškarac ne voli automobile, glazbu, sport, elektroniku, zabavu ili putovanja. Znate li nekoga takvog?

darovi za muškarce

Originalni poklon za muškarca - muža, oca, brata, strica ili prijatelja možete dogovoriti direktno iz udobnosti svog doma u našoj e-trgovini Cool-mania.eu . Pa ako već tražite odgovarajuću ideju za poklon muškarcu za rođendan, imendan, poklon za Valentinovo za muškarca, poklon za muškarca za 50-tu, dar za muškarca za Božić ili bilo koji drugi Sve što trebate učiniti je udobno se smjestiti, uzeti prijenosno računalo, tablet ili mobitel i uroniti u bogatu ponudu naših TOP odabranih proizvoda .

Spreman?

#TOP 1 Poklon 3D drvene karte na zidu - originalan poklon za muškarce

Poklon za muškarca, originalni pokloni za muškarce

Bilo da poklanjate muškarcu - avanturistu ili bilo kome s vrhunskim ukusom za uređenje interijera, 3D karta je zajamčeno izbor broj 1. Neka vizualizira svoj san o putovanju. Zahvaljujući 3D karti, svaki dan će mu biti malo bliže. Lijepo stoji u spavaćoj sobi, kućnoj radnoj sobi, uredu u tvrtki, poslovnom, ali i dječjoj sobi malog školarca. Karta je napravljena od nekoliko drvenih dijelova od kojih je svaki ručno izrađen. Riječ je o pošteno izrađenom, luksuznom interijerskom dodatku , u kojem možete birati između više boja drva, kao i različitih dimenzija (od 100 cm x 60 cm do 300 cm x 175 cm). To je odličan osobni dar za muškarca koji se uklapa u njegov stil života. Sve što trebate učiniti je kliknuti na odgovarajući link, odabrati boju i veličinu i za nekoliko dana vaš primatelj može uživati ​​u lijepom i posebnom originalnom poklonu.

#TOP 2 Kožni uredski poklon SET - luksuzni pokloni za muškarce - poklon za šefa, oca, kolegu

pokloni za muškarce, luksuzni poklon za muškarca

Svi luksuzni darovi za muškarce iz ove kategorije izrađeni su od visokokvalitetnog drva i prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i pošteno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn kože s drvom izgleda iznimno elegantno - savjet za luksuzan dar za muškarca , dodatak uredu ili radnoj sobi. Ovi setovi i dodaci izgledaju luksuzno i ​​ukusno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u izradi te su stoga prikladni kao poklon za šefa, oca, kolegu ili djeda. Namijenjeno svakom muškarcu koji voli red i dotjeran detalj kako izgleda! Uredski set ili pribor za ured svakako će pomoći da radni stol bude organiziran, a istovremeno će izgledati efektno i elegantno!

#TOP 3 Luxury whiskey poklon SETekskluzivan poklon za muškarca za 30., 40., 50. ili 60. rođendan

poklon za dečka, savjeti za darove za muškarce,

Luksuzni darovi kao što su stakleni setovi za viski ili čaše - savjet za poklon za muškarca za 30., 40., 50. ili 60. rođendan. Pribor koji posluživanje viskija ili burbona čini doživljajem! Elegantne i elegantne garniture i elementi vina ili viskija u prekrasnom dizajnu - jedinstven dodatak svakom domu, uredu, kućnom baru ili vikendici kao moderan i ekskluzivan božićni dar za zahtjevne muškarce. Poklonite za prijatelja, oca ili sina ili kao napojnicu za rođendanski poklon za šefa, kolegu ili prijatelja u obliku prekrasnog seta za piće, čaša ili pribora za posluživanje alkohola ili vina. Definitivno poklon koji će imati svoje počasno mjesto na svakom radnom mjestu, uredu ili domu u polici s alkoholom.

#TOP 4 Poklon mini hladnjak TIN - odlična ideja za poklon za dečka, muža, partnera

poklon za muža - muški darovi

Maštovit i duhovit mini hladnjak za piće u obliku limenke, limenke ili boce alkohola, a stvoren je kao rođendanski poklon frajeru koji je cool i ovim mini barom će oduševiti prijatelje, kolege ili čak obitelj. Hladnjak u obliku lima dobro će izgledati npr. u baru, restoranu, a pogodan je i za karavan ili auto jer je prenosiv. Što može biti bolje nego kad muškarci imaju mušku vožnju, ili odu u vikendicu, a vani je vruće, a kad stignu u vikendicu, iz ovog hladnjaka možete izvaditi božanstveno ohlađena piva, ili bocu viskija ili ohlađeno meko piće :) Ovo je definitivno super ideja za poklon bratu, muškarcu, prijatelju ili grupi prijatelja.

#TOP 5 Borat poklon za kupaće kostime – seksi smiješan poklon za muškarca, dečka, prijatelja

smiješan poklon za dečka, tipa, kolegu, prijatelja

Seksi duhovit poklon za muškarca, dečka, prijatelja, ali i kao poklon za šalu za zabavu na momačkoj večeri ili kao rođendanski poklon prijateljici - Borat Mankini Swimwear. Nitko neće zanemariti ove jedinstvene Borat kupaće kostime. Vaš partner, brat ili kolega uvijek će biti u centru pažnje,   svatko   primijetit će to na bazenu ili uz more :) Super ideja za sve lude s dozom hrabrosti da ih nose :)

#TOP 6 Poklon Tattoo rukavi - Božićni dar za muškarca, poklon za prijatelja

Božićni poklon za muškarca

Još jedna sjajna ideja za poklon za muškarca može biti naš "trik" u obliku tetovaže rukava . Izrađene su od hi-tech materijala najlona i spandexa koji imitira boju ljudske kože i podsjeća na ženske čarape. To je ono što čini da tetovaža savršeno prianja uz kožu osobe i izgleda stvarno. Prednost je promjena uzoraka tetovaže, zahvaljujući kojoj tetovaža nikada ne blijedi. Možda nije idealan poklon za muškarca za 50. rođendan , ali je prikladan za muškarca - tinejdžera , kao i za sve one koji bi željeli isprobati kakav je osjećaj imati tetovažu na rukama, čak i ako je lažna.

#TOP 7 Poklon LANGIE - glasovni prevoditelj - savjet za darivanje za oca, muškarca, božićni darovi za muškarce

poklon za oca, muškarca, brata

Jezična barijera? Nema problema. Za sve će se pobrinuti digitalni prevoditelj LANGIE koji će vašem primatelju otvoriti potpuno nova vrata u svijet. Ne samo da nudi prijevod na 53 jezika , već je sada i turistički vodič s punim značajkama. Langie je idealan poklon za muškarca - putnika , ali i za sve koji idu raditi u inozemstvo (poklon za oca). Također je od pomoći ako trebate dogovoriti online poziv sa stranim partnerom. Osim s WiFi mrežom, surađuje s mobilnom 3G/4G mrežom uz pomoć Langie SIM kartica koje također možete kupiti u našoj e-trgovini cool-mania.eu . Pogodan je kao poklon prijatelju , poklon muškarcu za Božić , ali i kao poklon ocu l, kojem učenje novog jezika može biti posebno teško. Langie prevoditelj ima mnoge funkcije.

#TOP 8 Poklon Lažne kocke leda 100 kom - poklon za muškarce pivare, vinare itd.

dar savjet za muškarce muški darovi

Ne smijemo zaboraviti ni ovaj originalni poklon za muške vinare, pivare itd. - Ekskluzivne, elegantne, umjetne kocke leda 100 kom koje se ne razlikuju od pravih. S ovim poklonom za prijatelja, dečka, oca pogodit ćete metu! Umjetne akrilne kocke leda za piće ili kao dekoracija zdjelica (posuda) sa šampanjcem predstavljaju idealno rješenje za sve koji kreiraju različite prezentacije pića gdje pravom ledu nema mjesta. Ako trebate složiti elegantan ili zanimljiv izgled pića, Umjetne kockice leda su prave za Vas.   Lažne kockice leda izgledaju šarmantno kao ukras ili dodatak svakoj zabavi. Originalan i moderan poklon za muškarca koji će sigurno cijeniti vaš izbor i sigurno će odmah isprobati ovaj izvrstan i posebno praktičan dar.

#TOP 9 Whisky Smoker set poklon – ekskluzivan dar za modernog muškarca

osobni poklon za muškarce, luksuzni darovi za muškarce, muškarac

Ovaj poklon bi trebao biti must-have za svakog ljubitelja kvalitetnog viskija . Lijep i moderan poklon za vašeg muža, oca, djeda ili šefa, jednostavno za svakog muškarca . Jednostavan način da svaku čašu učinite jedinstvenom i sofisticiranom. Zahvaljujući modernom i izdržljivom dizajnu, jednostavan je za korištenje i s njim svatko može postati vrhunski kućni barmen. Četiri različita drvena sječka dodaju dubinu i okus tako da možete doživjeti prirodni dim drva u svakom piću. Pušnica je također prikladna za vaše koktele, vina ili kulinarske umjetnosti. Kapu možete pokloniti ljubitelju viskija, sigurno će postati izvrstan pratilac. Zato ne razmišljajte više i svoju voljenu osobu darujte ovim luksuznim i originalnim muškim poklonom.

#TOP 10 Poklon Univerzalna USB pametna pumpa - poklon za oca, muža, poklon za muškarce u autu

poklon za muža

Pravi muškarac voli imati stvari pod kontrolom i spreman je brzo i učinkovito intervenirati u slučaju kvara. Zato bi obvezna oprema svakog muškarca trebala biti kvalitetna pumpa . No, ne govorimo o pumpi zbog koje će mu tijekom napuhavanja rasti mišići. Naš dolazi s inteligentnim pametnim rješenjem, potpuno je električan, na zračni pogon, kontrolira ga LED zaslon i, zahvaljujući svojim dimenzijama, potpuno je prenosiv , bilo gdje na cestama. Između ostalog, lako se puni, bilo putem priloženog eksternog punjača ili putem USB-a ili DC paljenja izravno u automobilu. Ovaj savjet za poklon muškarcu prikladan je kao oprema za automobil, motocikl, bicikl, ali i gumenjak . Idealan kao poklon za oca, poklon za prijatelja ili poklon za muža. Jednostavno će se svidjeti svakom tipu koji većinu vremena provodi na cestama.

#TOP 11 Poklon EMS mišićni stimulator - Božićni darovi za muškarce, rođendanski darovi za muškarce

poklon za dečka

Ako ćete pokloniti muškarcu koji radi na izgradnji lijepog, dobro razvijenog tijela , pronašli ste idealan dar za njega u ovom trenutku. Možda ima malo vremena, sjedi na poslu ili jednostavno ne voli vježbati u teretani. U svakom slučaju, naš EMS stimulator mišića pomoći će mu da trenira. Ovaj originalni poklon za dečka će cijeniti svi muškarci , bez obzira na razinu fizičke spremnosti. Bilo da tražite poklon za oca s pivskim trbuščićem, za aktivnog sportskog supruga za intenziviranje treninga ili za prijatelja koji bi želio oblikovati svoju figuru uz minimalan napor, na pravoj ste adresi. Stimulator diskretno sakrije ispod odjeće , pritiskom ga aktivira i pusti da radi tijekom vožnje, čitanja ili gledanja televizije. Cijenit će ga i stariji muškarci, koji teže dolaze u formu i obično su skloniji ozljedama mišića tijekom redovitog vježbanja u teretani. Stoga EMS stimulator može biti izvrstan poklon muškarcu za 40. rođendan , poklon muškarcu za 50. rođendan ili poklon muškarcu za 60. rođendan .

#TOP 12 poklon marama za lice i glavu - šaljivi pokloni za muškarce, poklon za prijatelja

poklon za prijatelja

Zaštita lica postala je svojevrsni novi standard, ali osim zaštitne funkcije, ne treba zaboraviti ni na imidž, o čemu vode računa muškarci i žene. Tražite li poklon za muškarca koji je ljubitelj filmova ili životinja, sigurno nećete ništa pokvariti kupnjom šala s motivom. Može se koristiti tijekom planinarenja, sportova, ali i nositi na vratu tijekom redovite kupovine namirnica. Šalovi su izrađeni od 100% poliestera , zahvaljujući čemu savršeno hvataju prljavštinu i zagađivače iz vanjskog okruženja učinkovitije od ostalih materijala. Osim zaštitne funkcije, to je i imidž i posebno šaljiv dar za muškarca, s kojim neće biti zanemaren u javnosti.

#TOP 13 Poklon USB ključeva za muškarce - Božićni darovi za muškarce, originalni darovi za muškarce

originalni darovi za muškarce

Još jedna odlična ideja za poklon muškarcu je USB ključ originalnog dizajna . Ovdje ćete ih pronaći nekoliko, od smiješnih do tematskih . Možete ga pokloniti bratu, prijatelju, mužu, ocu, stricu, šogoru, prijatelju, zaposleniku ili poslovnom partneru. Jednostavno bilo tko i u svakoj prilici. Nije važno tražite li dar za 50. rođendan za svog oca , poklon za Valentinovo za muškarca ili božićni dar za muškarca . Oni mogu koristiti USB stick u bilo kojem trenutku. Mogu ga pričvrstiti na svoje ključeve i elegantno prenositi podatke između različitih uređaja . Originalno i korisno, što kažete?

#TOP 14 Poklon Auto kamere - originalni pokloni za muškarce, pokloni za muškarce u automobilu

rođendanski poklon za muškarca momka oca brata prijatelja

Odličan rođendanski poklon za muškarca? Još jedan pogodak u crno. Kamera s GPS-om, 4K rezolucija, dvostruka leća možda je san svakog čovjeka s vlastitim automobilom. Snima kretanje automobila i drži ga pod nadzorom 24 sata dnevno . Zajamčena sigurnost, koja pomaže u dokazivanju potraživanja od osiguranja , a služi i kao crna kutija za snimanje GPS koordinata. Imamo nekoliko odličnih modela na izbor, ali ako ste se izgubili u tehničkim terminima u prethodnim rečenicama, nazovite nas i rado ćemo vam pomoći oko izbora :) Fotoaparat je prikladan kao poklon ocu za Božić , ili osobni poklon za muškarca - ljubitelja automobila. Ali to je zapravo i dar za cijelu obitelj , jer nikad ne znate što se može dogoditi i uvijek je dobro imati dokaz tko je pogriješio ili što se zapravo dogodilo na cestama.

#TOP 15 Poklon Masažni vibrirajući pištolj - savjet za muškarca za savršeno opuštanje tijela

poklon muškarcu za 60. rođendan

Tjelesni i psihički stres sa sobom donosi nekoliko problema, koji obično uključuju ukočenost mišića. Iako u svijetu ima puno masera, nijednog ne možete povesti kući ili na izlet. I tu na scenu stupa naš praktični pomoćnik - masažni vibrirajući pištolj . Tražite li poklon za muškarca s fizički zahtjevnim poslom, sportaša ili bilo koga tko voli opuštanje u obliku masaže, odmah će se zaljubiti u ovaj poklon. 5 stupnjeva brzine i 5 masažnih glava, savršeno će osloboditi napetosti u tijelu i pružiti duboku umirujuću masažu. Pištolj za masažu također je prikladna ideja za poklon muškarcu od 60, 50, 40, 30 godina, jer mišići s godinama slabe i stoga im je potrebno posvetiti dodatnu njegu.

#TOP 16 Poklon Grijane stvarčice za tijelo - božićni darovi za muškarce, odličan dar za tatu

Božićni darovi za muškarce Božićni poklon za muža, oca, djeda

Zamislite samo. Vani je ledeno hladno i minus temperature , ali tijelo je ugodno toplo . Svaki tip hladnog srca će to svakako cijeniti. Praktičan poklon za oca, djeda, muža, prijatelja ili bilo koga tko pati od hladnih nogu, ruku ili bilo kojeg drugog dijela tijela. Počastite ih električno grijanim ulošcima za cipele, grijanim rukavicama, grijačem za donji dio leđa ili toplim grijanim čarapama . Idealan božićni poklon za muškarca u hladnom prosinačkom ili zimskom periodu ili rođendanski poklon za oca . S našom grijanom odjećom za tijelo više neće morati čuti staru poznatu rečenicu: "Obuci se kako treba".

#TOP 17 Poklon Neocube magnetne kuglice - originalni pokloni za muškarce, poklon za oca

originalni darovi za muškarce

Jeste li čuli za Neocube magnetne kuglice ? Ne još? Dakle, sada imate jedinstvenu priliku. Set koji sadrži 216 loptica promjera 5 mm izrađenih od posebnog materijala , u raznim kombinacijama boja, prekrasno je sredstvo za razvoj mašte, motorike i kreativnosti . Djeca, odrasli i stariji razveselit će se poklonu. Upravo iz tog razloga, prikladan je savjet za poklon muškarcu za 40. rođendan , poklon za 50. rođendan ili savjet za poklon muškarcu za 60. rođendan . Budući da uz navedene funkcije djeluje i kao antistresno sredstvo , prikladan je poklon za gotovo svakoga, bez obzira na dob. Iznenadit ćete se kad ih vidite zaokupljene i potpuno uronjene u stvaranje novih geometrijskih oblika.

#TOP 18 poklonmikrofona za karaoke party - savjet za dar za muškarca, otkrijte novu superzvijezdu s njim

poklon za muškarca za 40 50 60

Voli li pjevati pod tušem, u autu ili bilo gdje u javnosti? Pustite ga da u potpunosti pokaže svoj talent . Poklanjanjem mikrofona za karaoke saznat ćete hoće li zabavljati samo vaše prijatelje ili će zabljesnuti i na većim pozornicama. U svakom slučaju, pjevanje uz vaše omiljene poznate pjesme uvijek donosi puno zabave . Mikrofon ima bluetooth zvučnik i držač za telefon sa izmjenjivačem glasa . Osim toga, također ima LED pozadinsko osvjetljenje i podršku za mikro SD kartice . Idealan poklon za muškarca, (poklon za 40, 50, 60 za muškarca) djecu, ali i grupu ljudi.

#TOP 19 Poklon LED svjetleća traka - darovi za muškarce u autu, dekoracija svjetla za slike

poklon za prijatelja ljubitelja automobila

Elegantno pozadinsko osvjetljenje za automobil, sobu ili bilo gdje u interijeru ? Još jedna sjajna ideja za poklon za muškarca koji voli imidž stvari. S LED trakom može stvoriti fleksibilnu rasvjetu bilo kojeg oblika i umetnuti je čak i u uski prostor. Žica je vodootporna i ne troši puno energije . Lako se postavlja , a zahvaljujući uštedi energije ima životni vijek do 15.000 sati . Svaki tip koji je sklon automobilima, ali i uređenju doma sigurno će se razveseliti poklonom. Zahvaljujući svjetlećoj traci stvara potpuno novi ugođaj u prostoru. Pogodno kao poklon za oca , poklon za prijatelja ili poklon za muža .

#TOP 20 Poklon LED svjetlećih cipela - Sjaj posvuda - rođendanski poklon muškarcu, prijatelju

pokloni za dečka, druga

Dio života možda svake mlade osobe je moda. Od ekscentrične frizure, preko originalne odjeće do udobne, elegantne obuće. Kad smo već kod cipela, što biste rekli o LED svjetlećim cipelama koje će zasjati na svakom partyju, festivalu ili samo na ulici ? Cool poklon kojim se lako upravlja preko mobilnog uređaja preko bluetootha . Sve što trebate učiniti je odabrati boju u aplikaciji i cipele će početi svijetliti u odabranoj nijansi. Svaki mladić koji jednostavno želi biti "cool" cijenit će ovaj poklon. Tenisice su izvrsna ideja za poklon muškarcima za Božić , ili kao poklon muškarcu za rođendan, poklon prijatelju.

#TOP 21 Poklon ekstravagantne zmijske olovke - egzotičan poklon za muškarca, kolegu, šefa

poklon za muškarca, kolegu, prijatelja, luksuzan, elegantan, ozbiljan

Egzotičan i moderan poklon za muškarce - ekstravagantna i luksuzna zmijolika olovka prava je poslastica za ljubitelje kaligrafije i pisanja rukom olovkom. Detaljna obrada zajedno sa sjajnom površinom osigurava da olovka izgleda doista elegantno i privlačno. U kombinaciji sa simbolikom zmije i kobre, zmijska kaligrafska olovka stvara savršenu ravnotežu između sofisticiranog dizajna i praktične funkcionalnosti. Egzotičan i moderan poklon za partnera, šefa ili kolegu , njime sigurno ništa nećete pokvariti :)

#TOP 22 Poklon antistres lopta - poklon koji će obradovati svakog muškarca

smiješni darovi za muškarce muškarac - smiješni dar za muškarce

Pa pretpostavljamo, ovaj poklon ne treba niti opisivati ​​:) Svakako će se razveseliti svakog muškarca. Antistres loptica ili gumena loptica u obliku ženskih grudi odlično je sredstvo za smanjenje nervoze i stresa muškaraca. Savršena je imitacija ženskog poprsja. Možete ga stiskati u rukama koliko god želite. Ako stvarno trebate osloboditi svoju frustraciju, možete je i baciti. Nitko se neće buniti, a ni vi nećete nikome smetati. Lopta u obliku grudi ima antistresno djelovanje , može vas opustiti u svakom trenutku, bilo da ste nervozni ili se jednostavno ne osjećate ugodno. S njim ćete se jako zabaviti i uvijek ćete biti u centru pažnje. Antistres loptica je ugodna na dodir i savršeno leži u ruci, idealan savjet za poklon za muškarce bilo koje dobi i za sve prilike (rođendane, imendane, godišnjice).

Sve to i još mnogo toga možete pronaći u e-shopu https://www.cool-mania.hr